E-SHOP DEVELOPMENT

Hi, we are digital marketing specialists // welcome to our digital world

E-Shop Design & Development

USER FRIENDLY AND READABILITY

Φιλοσοφία της Mediatop Advertising είναι ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση τους τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους διαχειριστές τους! Θα πρέπει κάποιος να μπορεί να διαχειριστεί το κατάστημά του χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις!

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα e-shop υπάρχει για να πουλάει! Συνεπώς, όλο το ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει, με διάφορους τρόπους, να δουλεύει για την επίτευξη αυτού του στόχου. Επιπρόσθετα, όλες αυτές οι λειτουργίες θα πρέπει να παίζουν σωστά από όποια συσκευή και αν επισκέπτεται ο χρήστης το ηλεκτρονικό κατάστημα (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet).

Για την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων χρησιμοποιούμε το WooCommerce, το οποίο παρέχει μια σειρά πλεονεκτημάτων, το Shopify, το BigCommerce, το Prestashop και το Abante Cart.

PRODUCT MANAGEMENT

Το βασικό κομμάτι ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι, φυσικά, τα προϊόντα που πουλάει. Το WooCommerce προσφέρει μία σειρά από δυνατότητες πάνω σε αυτό το κομμάτι, το οποίο επιτρέπει στον διαχειριστή του καταστήματος να προσθαφαιρεί προϊόντα ή να τα επεξεργάζεται με χαρακτηριστική ευκολία και ταχύτητα.

Το κάθε προϊόν έχει μία σειρά από χαρακτηριστικά όπως ονομασία, περιγραφή, κωδικός, φωτογραφίες, τιμή, διαστάσεις, παραλλαγές και άλλα πολλά. Τα χαρακτητιστικά αυτά είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα και ανάλογα με τις ανάγκες μπορούν να προστεθούν επιπρόσθετα.

Πέρα από τα χαρακτηριστικά, το WooCommerce προσφέρει διάφορες επιπρόσθετες λειτουργικότητες όπως εκπτώσεις, συνδεδεμένα προϊόντα, bundles προϊόντων, κτλ.

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσαρμόζουμε τη διαχείριση των προϊόντων, ώστε να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ORDER MANAGEMENT

Η διαχείριση και η παρακολούθηση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εξαιρετικά εύκολη.

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία νέα παραγγελία, το ηλεκτρονικό κατάστημα σάς ενημερώνει με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε (π.χ. ποια προϊόντα αγοράστηκαν, που πρέπει να αποσταλούν, πώς πλήρωσε ο πελάτης, κτλ.).

Από εκεί και πέρα, με τα στάδια της κάθε παραγγελίας μπορείτε να κρατάτε διαρκώς ενημερωμένους τους πελάτες σας για την εξέλιξή τους.

PAYMENT METHODS AND DELIVERY COSTS

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να υποστηρίξει μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε και εσείς να μπορείτε να δίνετε περισσότερες επιλογές στους πελάτες σας. Οι πιο σύνηθεις τρόποι είναι με αντικαταβολή, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (σε συνεργασία με κάποια ελληνική τράπεζα), με PayPal, με Viva Payments ή με τραπεζική κατάθεση.

Σε κάθε περίπτωση, υλοποιούμε τους τρόπους πληρωμής που εσείς θέλετε να προσφέρετε.

Στο e-shop σας μπορείτε να παραμετροποιήσετε τόσο τα μεταφορικά κόστη και το πως υπολογίζονται (π.χ. μπορεί να έχετε διαφορετικά μεταφορικά κόστη για διαφορετικούς νομούς της χώρας ή για διαφορετικές χώρες ή για διαφορετικά ποσά), όσο και τους φόρους (π.χ. ύψος ΦΠΑ, απαλλαγή από φόρο, κτλ.).

DYNAMIC FUNCTIONALITIES

Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαφορετικό, με την ίδια λογική που κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, ακόμα και αν εμπορεύεται τα ίδια προϊόντα με κάποια άλλη.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τις βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, η Mediatop Advertising αναπτύσσει οποιαδήποτε επιπρόσθετη ανάγκη υπάρχει προκειμένου να ταιριάζει με τη φιλοσοφία που έχει η επιχείρηση, τον τρόπο που φαντάζεται την εξυπηρέτηση των πελατών της, τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχουν τα προϊόντα της ή ο τρόπος λειτουργίας της.

Ενδεικτικά, μπορούμε να προσθέσουμε λειτουργικότητες για τον χρήστη όπως wishlist, σύγκριση προϊόντων, αγαπημένα προϊόντα και άλλα ή λειτουργικότητες για την επιχείρηση όπως διασύνδεση με το ERP σύστημα που χρησιμοποιεί, προσωποποιημένα στατιστικά στοιχεία και άλλα.

Does your business need an online store? There is no reason to wait!

RELIABLE SUPPORT

Η δουλειά γύρω από ένα e-shop δεν τελειώνει με την υλοποίησή του!
Η Mediatop Advertising βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες διασφαλίζουν:

  • τη διαρκή ενημέρωση και ασφάλειά του
  • την άμεση καθοδήγηση για τη χρήση του
  • τον διαρκή εμπλουτισμό του με νέες λειτουργικότητες
  • τη συνεχή βελτιστοποίησή του
  • και άλλα πολλά!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ…

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗ...

...ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης για κάθε ανάγκη σας!

Στην Mediatop Advertising Cyprus, αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο μας ως μοναδικό. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας γνωρίσουμε, να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε!